Snails Frost Queen - 10,5ml

7,99 €
Snails Frost Queen - 10,5ml
Na zalogi - Dobava v 1-2 dneh

SNAILS kids laki za nohte bodo okrasili male nohtke in polepšali vsak nov dan. Njihove glane prednosti so:

•  Narejeni v Franciji in izpolnjujejo najstrožje zakone v svetu kozmetike
• Patentirana formula treh glavnih sestavin:  voda, akrilni polimer in netoksična barvila
• NeToksičen: brez formaldehida, toluena, dibutil ftalat (DBP) ali BPA
• Ljubka neosvinčena steklenička, izdelana v Italiji, zasnovana posebaj za otroke
• Lahek vonj, ki navdušuje tako otroke kot odrasle
Obarvajte svoj svet z varnimi nohtki
Vsak izdelek SANILS je zasnovan tako, da je prijazen otrokom in naravi. Torej vaše glamour dekleta bodo prijazna tudi do okolja, ko bodo izbirala čudovite odtenke.
SNAILS - SAFE NAILS - varno in nežno za otroke
 
Volumen posameznega laka je 10,5ml, laki niso testirani na živalih in imajo rok uporabe 24m od odprtja.
 
Naj domiselna igra vaših otrok ne vpliva na njihovo dobro počutje in zdavje. Laki za nohte Snails so varni in brez škodljivih snovi.
So tako varni, da jih morajo imeti vse male princeske in lahko varno uživajo v igri
Snails laki so brez parabenov, 100% odstranljivi le z vodo in za njihovo odstranjevanje ne potebujete nobenih strupenih odstanjevalcev. 
Ko je zabave konec si roke preprosto umijete z vodo in milom in že so otoci pripavljeni za v šolo ali vrtec.
 
Laki za nohte Snails so idealni za vse vikend zabave, počitnice, praznovanja, rojstene dneve, ko se vaša deklica lahko spremeni v princesko pa tudi za mame, saj so madeži preprosto odstranjivi iz oblačil, preprog, kavčov.
Laki SNAILS so 100% BREZ šestih zelo škodljivih sestavin:
* FORMALEDIHIDOV 
DIBUTIL FLATATov (DBP)
* TOLUENa
* FORMALDEHIDNIH SMOL
* PARABENOV
* KAFRE
 
Lake za nohte Snails sestavljajo tri glavne, preproste sestavine in sicer
 * voda
 * akrilni polimeri
 * nestrupena bavila
 
TOP-COATED nadlak:
Je nova inovacija Snails, nadlak na vodni osnovi. Za lepe mame, ki želijo več, ki želijo da barve trajajo in vrhunsko zaščito nohtov. Nohtki s z nadlakom zaščiteni tudi pred UV žarki.
Sestavljen je iz BIO-loško pridobljenih sestavin.
 
NARAVNO PO IMENU IN USTREZNO Z VSEMI VARNOSTNIMI ZAHTEVAMI
"Naravno" je oznaka, ki jo v zadnjem času nosi veliko kozmetičnih proizvodov na trgu. Takšne trditve so pogosoto neutemeljene oziroma so standardi določeni tako, da že zgolj nekaj sestavin lahko omogoči izdelku da si lasti etiketo naravnega, čeprav se sestavine pogosto prepletajo z kemikalijami, kot so sintetična barvila ali pa je v njih vseeno prisotenmetilni alkohol.
SNAILS jemlje svojo obljubo o varnem in naravnem izdelku resno in zavezali so se, dav njihovih izdelkih ne bo kemičnih toksinov, zato so laki SNAILS zasnovani na evolucionarni vodoodporni formuli.
 
NE SAMO ZA OTROKE!
Laki za nohte SNAILS kids so se zaradi svoje priljubljenosti približali tudi mnogim mamicam, ženskam, ki želijo imeti svoje nohte urejene varno in brez kemikalij in tako je zrasla blagovna znamka "S'N'B Wash-Off lakov, ki je posebaj oblikovana za odrasle.
Obstaja na miljone žensk, ki lahko koristijo naše  "S'N'B Wash-Off lake, ki jih je mogoče zlahka odstaniti in znova uporabiti. Vsaka ima svoje razloge - ali je to religija, nosečnost, ekološka zavest ali poklic.
So posebej izdelani za nosečnice in doječe mame, ki želijo, da se nosečniški sijaj ujema z vsemi razvajanji in njihov lesk barvanih nohtov ni povezav z škodljivimi kemikaljami ali strupi.
Ta edinstvena formula je prav tako priporočljiva za muslimanske ženske ki molijo večkrat čez dan ter vse ženske, katerih poklici zahtevajo dnevno odstranitev lakov, na primer medicinske sestre, modeli, ženske, ki delajo z hrano,...
 
SNAILS - Narejeno samo za vas !!!
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Snails Frost Queen - 10,5ml
Vaša ocena